Scopul primordial al aplicatiei Jooyridez este acela de a oferi interactivitate biciclistilor care aleg aceasta experienta.

Pentru o experienta cat mai placuta si sigura, te rugam sa consulti REGULAMENTUL

Aplicatia Jooyridez este astfel unica prin componenta de interactivitate a traseelor cu utilizatorul:

Asa dupa cum bicicletele electrice cu asistenta la pedalare (pedelec) sunt acum un concept revolutionar al momentului, in aceeasi masura aplicatia Jooyridez este catalizatorul activitatii grupului. Jooyridez amplifica experienta mersului pe bicicleta la un nou nivel de posibilitati.

Dezvoltata pentru IOS, cat si pentru android, aplicatia Jooyridez este disponibila pentru toti pasionatii de biciclism si drumetii. Astfel poti alege dintre traseele gandite de noi sau poti imagina chiar tu noi variante in locuri si cu checkpoint-uri pe care le consideri potrivite.

Tururile cu biciclete electrice asistate presupun si asigurarea de echipamente necesare pedalarii in siguranta, dar si suport tehnic din partea noastra pentru furnizarea unei experiente cat mai placute, Trip Essentials. Ne dorim nu doar sa treci prin locuri diverse, ci sa fii prezent si sa ne bucuram impreuna de experiente cu adevarat recreative.