Cube Reaction HYBRID SL 500

Descriere

Reaction Hybrid SL este combinația perfecta dintre un cadru de aluminiu special proiectat e-MTB și o selecție de componente ușoare si durabile; in plus, modul in care motorul Bosh ofera asistenta iti va redefini așteptările legate de ce inseamna un system de pedalare hybrid. Designul complet integrat al baterii înseamnă îmbunătățirea manevrabilității, un aspect reinventat și o funcționalitatea mai bună. Cu o furca pe aer RockShox Judy Gold ce netezește traseul, frâne cu discuri hidraulice Shimano și o transmisie Shimano cu 11 viteze, Reaction Hybrid SL este e –MTB-ul pe care l-ai așteptat. Pedaleaza mai departe, pedaleaza mai repede, pedaleaza mai mult. De ce nu? Reaction Hybrid SL este o bicicleta versatila, pretabila pentru trasee off-road cu grad de dificultate accentuat, trasee forestiere dar si pentru plimbari rurale sau urbane relaxante.

Pre-booking

Cube Stereo HYBRID 120 Pro 500

Descriere

Cube Stereo HYBRYD 120 Pro, cu suspensie fata-spate este o incintare pentru biciclisti din mai multe motive. Confortabila si stabila, extrem de usoara, eleganta in acelasi timp, este gata sa redefineasaca orice experienta off road: un veritabil e-bike pentru exploratori. Fie ca abordezi un traseu sinuos, cu urcari si coboriri provocatoare, Geometria Agile Ride impreuna cu amortizorul spate reglabil iti ofera un control care te inspira cu adevarat, pastrind contactul perfect cu terenul stincos, denivelat sau brazdat de radacinile copacilor. Daca doriti, bateria complet integrată in cadru poate fi încărcată fără a fi scoasă, iar daca plecati intr-o expeditie de durata, există chiar loc pentru bidonul de apă fixat pe cadru.

Pre-booking

Cube Nutrail HYBRID 500

Descriere

Dacă sunteti convins că adevărata libertate nu poate fi experimentata decât atunci când încercați ceva nou, avem bicicleta perfectă pentru tine. Nutrail Hybrid îmbină versatilitatea unui fat-bike, cu forta si dinamica asistarii la pedalare oferita de motorul Bosh CX . Mai mult, dotata cu pneuri de 4.0 inch si o puternica furca Manitou Mastodon Comp, aceasta inginerie CUBE, este o bicicleta care nu are limite, rulind cu usurinta indiferent daca va aflati pe munti stincosi, sau in jungle urbana. Nisipul, zapada, noroiul, pietrisul nu reprezinta un impediment pentru aceasta, ci mai degraba o provocare in etalarea abilitatilor de off-road extrem. Transmisia cu 11 viteze Shimano XT, alaturi de frinele hidraulice Magura MT5 si seaua reglabila pe inaltime este tot ce aveti nevoie pentru va elibera mintea explorind noi teritorii

Pre-booking