Jooyridez este o poveste in care va invitam sa intrati. Despre natura, locuri frumoase si verzi, experiente reale, peisaje de vis, despre linistea padurii am invatat timp de 10 ani in stupina Taina Vie. Am inceput de aici un drum al observarii unui mediu “salbatic” care a starnit pasiunea pentru a explora. Mergand cu bicicleta sau in plimbare, ratacindu-ne de multe ori, am descoperit un cu totul nou orizont, neatins de cotidian- peisaje desprinse de realitate, oameni veseli, gusturi traditionale si sentimente autentice. Toate aceste experiente traite pe bicicleta, in natura, au devenit produsul unei cunoasteri personale, pe care am stiut ca trebuie sa o impartasim tuturor.
Dealuri Todirel - traseu In Cautarea Satului.

De ce E-bike?


• Sustinem ca acest tip de bicicleta este pentru toata lumea: chiar daca nu esti un biciclist experiementat, iti garantam ca fiecare pedala va fi o adevarata incantare. Daca ai obosit, schimba nivelul de asistare si bucura-te in continuare de noile experiente.

Bicicleta electrica - Cube Nutrail HYBRID 500

• Bicicletele noastre sunt eco-friendly- incarcarea bateriilor se face pe surse alternative de energie, iar mediul inconjurator nu este poluat.

• Exploreaza mai mult in mai putin timp: parcurgerea unui traseu este facilitata de tehnologia hibrida.

• E bike, e fun: pur si simplu distractiv. Experienta clasica de pe o bicicleta este dublata de libertatea de miscare si accesibilitatea la trasee oferita de efort minim. Totul se transforma intr-un concept fun si simplu.

Balta Ciurea - traseu In Cautarea Satului.

Ce face intregul concept diferit?


Aplicatia- gandita pentru a oferi pe deplin o experienta “once in a lifetime”. Am pornit de la ideea ca toata aceasta explozie informationala si digitala poate fi folosita intr-un mod interactiv si benefic pentru clientii nostrii. De aici, a inceput totul: aplicatia jooyridez aduce o cu totul noua abordare in ceea ce priveste un tur reusit.

• In faza incipienta, primul pas este sa selectezi tipul de tur pe care vrei sa-l parcurgi. Fie ca vrei sa te destinzi si sa fii inconjurat de minunatiile naturii, fie ca vrei sa te intreci cu prietenii intr-o cursa de neuitat, aplicatia prezinta traseele corespondente fiecarui concept: relaxare sau competitie.

• Desigur, daca esti nehotart, poti utiliza aplicatia pentru realizarea unui traseu personalizat in care iti alegi tipul de tur si itinerariul prin intermediul unui chestionar care va genera recomandarile noastre.


• Odata ce te-ai decis, urmeaza partea de actiune unde aplicatia noastra pur si simplu duce experienta de e-biking la alt nivel. Fiecare traseu are mai multe check-point-uri care trebuie atinse de fiecare bicyclist. Functie de cum reactioneaza fiecare participant se acumuleaza un punctaj pentru profilul participantului, care in final se reflecta in clasament.
Dealuri Todirel - traseu In Cautarea Satului.
"Credem ca Jooyridez este o decompensare ideala vis-à-vis de perceptiile noastre digitale asupra spatiului si timpului in care traim. Experiente si trairi reale, in locuri mirifice se transforma in momente de neuitat alaturi de prieteni, cei dragi sau echipa ta."